• Preu: : 10,00€
  • ISBN: : 978-84-15896-44-9
  • Nombre de Pàgines: : 128
  • Enquadernació: : Rústica
  • Data primera edició: : Maig de 2014
  • Altura: : 20cm
  • Amplada: : 12cm

10.00

El cas de les paraules inaudites

LogoPropostaDidactica

 

Sinopsi

Has buscat mai en un diccionari la paraula diccionari? Segurament no, perquè ja en coneixes la definició. Saps que aquests llibres poden contindre més de 90.000 entrades, algunes de les quals prou estranyes? Ara, per a entendre bé els relats que et proposem en necessitaràs un, en paper o en format virtual, a fi de desxifrar els vocables inaudits que hi trobaràs en el cas de les cartes intergalàctiques perdudes al ciberespai. O en aquell altre, increïble, d’un jove amb pell d’ofidi. O en el conte del grup de música Qüè, que haurà de canviar de nom si admet una nova integrant. T’imagines el motiu? O en el formidable cas de la xiqueta mirmecòfaga… Tu menjaries formigues?

Vicent Palatsí ha acomplert el triple desig d’un escriptor o escriptora: que el seu llibre distrega al lector, li descobresca nous mons i alimente la seua imaginació. “El cas increïble del jove amb pell d’ofidi” m’ha sembla boníssim.
Rosa Serrano

Fes un tast!

Per saber-ne més

“Les paraules també són la matèria primera d’un art no tan antic com la pintura o l’escultura, tot i que molt popular: la literatura.” Parlem amb Vicent Palatsí, autor de “El cas de les paraules inaudites”

Comprar Llibre

about the author

Vicent Palatsí

Vicent Palatsí (Castelló de la Plana, 1960) treballa com a professor de llengua. Ha escrit articles d’opinió en diversos mitjans, i ha publicat llibres per a joves i relats per a adults. Amb "El cas de les paraules inaudites" s’estrena en la col·lecció “Maremàgnum” d’Onada i acara el repte de fer-nos familiars paraules rares, insòlites, extravagants… I tot sense ser ni massa docte ni llepafils!