• Preu: : 12,00€
  • ISBN: : 978-84-15221-82-1
  • Nombre de Pàgines: : 72
  • Enquadernació: : Rústica amb sol·lapes
  • Data primera edició: : Març de 2013
  • Altura: : 24cm
  • Amplada: : 17cm

12.00

LogoPropostaDidactica

 

Sinopsi

En un desert de gel i neu, infinit, dos homes es troben fent camí, en sentits oposats. Un canal d’aigua els impedeix continuar i cadascun, des d’una vora de l’escletxa, va desgranant la seua perspectiva del món tal com el coneix. Les coses han canviat molt: una sèrie de fenòmens geològics planetaris ha deixat la Terra desfigurada, i també ha canviat les regles de la supervivència, la relació entre les persones que hi queden i els interessos de cadascú. Les amenaces d’aquest nou escenari són diverses: la climatologia, per una banda, però també l’evolució animal, que ha fet aparèixer sobre el gel uns gats hipersensibilitzats, de pell blanca i amb una voracitat desmesurada.

Els dos homes, forçats a una col·laboració que no es presenta gens fàcil, ens descobriran que la raça humana també ha canviat, i que la supervivència d’uns implicarà, necessàriament, el sofriment d’altres. I un bon dia, sobre el canal, es precipitaran de sobte les decisions dels viatgers, la qual cosa marcarà les seues vides per sempre.

Premi Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians en modalitat de Teatre 2013

Joan Manuel Matoses, en aquest drama futurista, ens parla dels nous camins que podria emprendre l’esser humà, uns camins pels quals, malgrat tot, continuarà transportant el seu egoisme, les seues supersticions, la seua agressivitat i violència, així com la seua capacitat d’adaptació al medi per molt hostil que aquest siga, tot utilitzant com a arma més poderosa el seu intel·lecte.
Manel Alonso

Fes un tast

Per saber-ne més

Àfrica, un drama futurista. Ressenya de Manel Alonso al Diari Gran
“La fantasia o la ciència-ficció no tenen per què limitar-se a viure en la narrativa, o en el cinema”. Parlem amb Joan Manuel Matoses, autor d'”Àfrica”
“Àfrica” rep el Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians en modalitat de Teatre

Comprar Llibre

Categoria:

about the author