Qui som

Qui som

Onadaeducacio

Onada Educació. Un projecte educatiu per a un país, amb tres pilars fonamentals:

1. Fomentem el gust per la literatura entre els joves lectors, amb històries amenes, divertides, apassionants i amb valors.
2. Apostem per la literatura de proximitat, de quilòmetre zero, amb autors i autores de qualitat arrelats al territori.
3. Donem suport als docents amb materials didàctics que ajuden a enriquir l’experiència lectora i el treball a les aules.

Entre els principals objectius que motivaren la creació d’Onada Edicions l’any 2003 destaquen la promoció de l’hàbit de la lectura en totes les edats i la transmissió de les noves creacions literàries dels autors i les autores catalanoparlants. Amb la voluntat renovada d’aprofundir en aquests vessants del nostre compromís amb la cultura i el territori hem creat el projecte Onada Educació, un seguit de col·leccions dissenyades amb el desig de fomentar a les aules la passió pels llibres.
En aquest espai web trobareu informació detallada sobre les obres del catàleg d’Onada Edicions adequades a cada nivell educatiu i edat lectora,

així com el material didàctic complementari que ha elaborat el nostre equip pedagògic per facilitar la tasca docent de mestres i professorat.

Us convidem a inscriure-vos al Butlletí per al professorat per rebre informació puntual de les novetats que incorporem al nostre catàleg i que, confiem, seran també del vostre interès.

Podeu consultar el catàleg general de l’editorial a la pàgina web dOnada Edicions.

COL·LECCIONS